Početna/OPG Radić, Pića/Kupinovo vino 0.75 l

Kupinovo vino 0.75 l

100,00kn

30 na zalihi

Kupinovo vino

Voćno vino Kupinovo vinose odlikuje Rubin crvenom bojom a sa višim ostatcima šećera je na rubu desertnoga ugodno slatkog okusa bogatog željezom i ostalim spektrom vitamina i minerala zbog čega ga obožavaju žene, jer se koristi kod anemije i pada imuniteta. Svojom energijom jednostavno diže i otvara te potiče rad cijelog organizma, preporuča se 0,5-1 dcl dnevno za jačanje organizma a odlično ide i u dobrom društvu kao aperitiv prije jela jer ohlađeno otvara i apetit. Odlično se sljubljuje uz razna jela od mesa divljaci i stejkove, ohlađeno 14-16 c sljubljuje se i sa čokoladnim kolačima

 

30 na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Bobičasta priča

Priča o našem OPG-u počela je 2008. godine kada smo zasadili prve kupine. Danas uzgajamo i jagode, maline, sibirsku borovnicu te aroniju.

Svi nasadi nalaze se na lokaciji zvanoj Bardan, nedaleko od naše obiteljske kuće u Vrbovi. Riječ je o blago nagnutoj površini prema jugu, idealnoj za uzgoj jer su voćke cijeli dan obasjane suncem. Uz gnojidbu prirodnim stajnjakom i primjenom integrirane zaštite dobivamo izvrsne plodove s prirodnim skladom okusa i mirisa.

Prije dvije godine u uzgoju smo počeli provoditi mikorizu, simbiozu korijena i micelija mikoriznih gljiva koja pojačava prehranu bilja, a rezultati su više nego vidljivi. Bujnost nasada je veća, plodovi su krupniji, a biljke zdravije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Go to Top