Študla mak 500 gr

16,00kn

38 na zalihi

(1 recenzija korisnika)

O proizvodu

Študla mak 500 gr

 

 

38 na zalihi

Opis

Pekarna Grabovac malo je obiteljsko poduzeće koje posluje 20 godina i fokusirana je upravo na proizvodnju i distribuciju pekarskih proizvoda na razini grada Slavonskog Broda i okolnih općina. Način na koji se odnosimo prema našim proizvodima i kupcima u temeljima ostaje isti gotovo četvrt stoljeća, a pozitivne nadogradnje s vremenom dolaze. Orijentir za uspjeh nam je oduvijek kvaliteta proizvoda za koju težimo da postane i ostane prepoznata na lokalnoj razini. Vrijeme između proizvodnog procesa i blagovaonskog stola je minimalna obzirom da se proizvodnja odvija neposredno u pozadini glavnog prodajnog mjesta u Dalmatinskoj ulici, 41. Proizvodi su tako uvijek svježi, još topli i mirisni. Način izrade minimalno se adaptirao poslovnim zahtjevima još od osnutka naše pekarnice, jer jednostavno nikada nismo težili masovnoj proizvodnji – povjerenje kupaca, susjeda i prijatelja koji uživaju u tim ručno proizvedenim okusima ne može se kompenzirati.

Naš najprodavaniji proizvod je svakako ‘domaći masni kruh (1000gr), po svome sastavu je od bijelog brašna tip 550, po zamjesu i oblikovanju mu slijedi zrenje u vrućoj prostoriji na pari koje traje preko nekoliko sati i pečenje se vrši na posebno reguliranoj temperaturi pekarske peći. Starinski i domaći okus finalnog proizvoda na izraziti je ponos i vlasniku poduzeća, upravo je on osmislio recept i proceduru pripreme tog preukusnog starinskog kruha, a time vam samo dodatno jamčimo autentičnost naših recepata.

Postoji još nekoliko top proizvoda koji ne zaostaju u svojoj kvaliteti, pivska peciva, savijače i štrudle, bureci, sirnice, zeljanice – u verzijama slaganih tanko ručno vučenih listova tijesta ili vješto smotanih u dobro nam poznati motani burek? Nemoguće je izabrati samo jedno!

1 recenzija za Študla mak 500 gr

  1. marija.misic01 (Potvrđen vlasnik)

    Ova štrudla se topi u ustima! Čak i okorjeli protivnici štrudle su pokleknuli! 🙂
    Sve pohvale majstorima!

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top