Pivsko pecivo kom

1,80kn

44 na zalihi

O proizvodu

Pivsko pecivo kom

 

 

44 na zalihi

Opis

Pekarna Grabovac malo je obiteljsko poduzeće koje posluje 20 godina i fokusirana je upravo na proizvodnju i distribuciju pekarskih proizvoda na razini grada Slavonskog Broda i okolnih općina. Način na koji se odnosimo prema našim proizvodima i kupcima u temeljima ostaje isti gotovo četvrt stoljeća, a pozitivne nadogradnje s vremenom dolaze. Orijentir za uspjeh nam je oduvijek kvaliteta proizvoda za koju težimo da postane i ostane prepoznata na lokalnoj razini. Vrijeme između proizvodnog procesa i blagovaonskog stola je minimalna obzirom da se proizvodnja odvija neposredno u pozadini glavnog prodajnog mjesta u Dalmatinskoj ulici, 41. Proizvodi su tako uvijek svježi, još topli i mirisni. Način izrade minimalno se adaptirao poslovnim zahtjevima još od osnutka naše pekarnice, jer jednostavno nikada nismo težili masovnoj proizvodnji – povjerenje kupaca, susjeda i prijatelja koji uživaju u tim ručno proizvedenim okusima ne može se kompenzirati.

Naš najprodavaniji proizvod je svakako ‘domaći masni kruh (1000gr), po svome sastavu je od bijelog brašna tip 550, po zamjesu i oblikovanju mu slijedi zrenje u vrućoj prostoriji na pari koje traje preko nekoliko sati i pečenje se vrši na posebno reguliranoj temperaturi pekarske peći. Starinski i domaći okus finalnog proizvoda na izraziti je ponos i vlasniku poduzeća, upravo je on osmislio recept i proceduru pripreme tog preukusnog starinskog kruha, a time vam samo dodatno jamčimo autentičnost naših recepata.

Postoji još nekoliko top proizvoda koji ne zaostaju u svojoj kvaliteti, pivska peciva, savijače i štrudle, bureci, sirnice, zeljanice – u verzijama slaganih tanko ručno vučenih listova tijesta ili vješto smotanih u dobro nam poznati motani burek? Nemoguće je izabrati samo jedno!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top