Početna/OPG Radić, Pića/Rakija Aronija 1 l

Rakija Aronija 1 l

150,00kn

29 na zalihi

Rakija od aronije

Voćna rakija od Aronije unikat na tržištu a okrunjena srebrenom medaljom sa međunarodnog ocijenjivanja voćnih rakija i likera na Cro-Agro održano na Zagrebačkom velesajmu 2019. Osebujna prirodna rakija koja se odlikuje osebujnim okusom Aronije a ima prepoznatljiv okus tanina, antioksidansa te takva jako dobro paše kao diđestiv ohlađena može biti baza za koktele a sam kao aperitiv. Jako je dobra za probavu jer čist sluznicu a u želudcu smiruje upale čisti sve parazite i bakterije. na koži je suha i kad se masira potiče cirkulaciju, čisti kožu i skuplja proširene vene te smanjuje upale. Svi su proizvodi Handmade, Homemade, 100% Organik

 

29 na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Bobičasta priča

Priča o našem OPG-u počela je 2008. godine kada smo zasadili prve kupine. Danas uzgajamo i jagode, maline, sibirsku borovnicu te aroniju.

Svi nasadi nalaze se na lokaciji zvanoj Bardan, nedaleko od naše obiteljske kuće u Vrbovi. Riječ je o blago nagnutoj površini prema jugu, idealnoj za uzgoj jer su voćke cijeli dan obasjane suncem. Uz gnojidbu prirodnim stajnjakom i primjenom integrirane zaštite dobivamo izvrsne plodove s prirodnim skladom okusa i mirisa.

Prije dvije godine u uzgoju smo počeli provoditi mikorizu, simbiozu korijena i micelija mikoriznih gljiva koja pojačava prehranu bilja, a rezultati su više nego vidljivi. Bujnost nasada je veća, plodovi su krupniji, a biljke zdravije.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top